maanantai 28. marraskuuta 2022

Kesäkautta 2023 kerätkää tennisryhmä Ylöjärven Vuorentaustan tenniskenttää varten ja olkaa sitten yhteyksissä toiveaikojenne kanssa?Kesäkautta 2023 kerätkää tennisryhmä Ylöjärven Vuorentaustan tenniskenttää varten ja olkaa sitten yhteyksissä toiveaikojenne kanssa?


Yhteydenotot e-mail: tennisvalmentaja@gmail.com + 044-3380291 Tennisvalmentaja Olavi Lehto
Tennisvalmennusta kaikilla mausteilla Vuorentaustan tenniskentällä. 

Katso googlemapsin kautta tarkka osoite. Tarkista tuttavapiirisi niin järjestetään kesätennistä touko-elokuulle Vuorentaustassa. 

Minimiryhmä aikuisille 4 tennisoppilasta hintaan 25 € / tennisoppilas. Kun 5-6 tennisoppilasta niin tuntihinta 20€ / tennisoppilas. Lasten hinnoittelu 100€ /4 kertaa vähimmäisosanottajamäärä 4 tennisoppilasta.

Suositeltavaa olisi että varaus koskisi 2 tuntia kerrallaan kyseisin viikkopäivin, eikä yhtä tennistuntia koko kesäkaudeksi. 

Siirtymät kohteeseen mennään nykyään kalliimmalla bensalla, ratikalla ei kohteeseen pääse. Kiitos.

Viite:----------

Urheilu- ja pallokenttien vuoroja voivat varata sekä yksityiset henkilöt että urheiluseurat.

Varattavista kenttävuoroista tiedotetaan kyseisen vuoden alkupuolella. Tämä haku koskee vakiovarauksia. Saapuneet hakemukset kirjataan ja mikäli tulee päällekkäisiä varauksia, niistä neuvotellaan yhdessä muiden hakijoiden kanssa erikseen ilmoitettavana ajankohtana vuoroneuvotteluissa.

Kentät ovat varattavissa koko kauden käyttöön sekä mikäli vapaita vuoroja jää, myös yksittäisiä tunteja voi varata.

Varaukset on tehtävä tilavarauksista vastaaville henkilöille. Varauksen voi tehdä myös sähköisesti alla olevasta linkistä.

Yhteystiedot

Tanhuanpää Jyrki
Työmaapäällikkö
0500 719 399
etunimi.sukunimi@ylojarvi.fi

Käyttövuorohakemus


----
------